Landschapsinrichtingen
Terrassen en omheiningen …

Wij realiseren al uw ontwerpen voor landschapsinrichtingen zoals grondwerken, bestraten en betegelen van uw verhardingen, aanleggen van terrassen en parkings, plaatsen van omheiningen en poorten.

 

Ontwerpen van groenzones
Tuinen, grasvelden, beplantingen, waterpartijen …

Wij ontwerpen uw droom van A tot Z, gaande van volledige of gedeeltelijke aanleg van uw groenzones zones, zaaien van uw gazon, zorgen voor aanplantingen en ontwerpen van waterpartijen.

 

KLANTEN:

Bedrijven, intercommunalen, gemeentebesturen, particulieren.

WAAR ZIJN WIJ ACTIEF?

In regio’s Brussel, Waals-Brabant en Henegouwen.

TRADURA
Meer dan 25 jaar ervaring in deze sector

Tradura, waar werk en duurzaamheid hoog in het vaandel gedragen wordt, is een bedrijf voor aanleg van groenzones met een maatschappelijke rol. Dit bedrijf hecht veel belang aan duurzaamheid en aan het welzijn van zijn arbeiders. Tradura streeft ernaar om werk te bieden aan mensen die reeds te lang werkloos zijn en staat in voor een professionele herintegratie. Ons bekwaam en gemotiveerd team verzorgt al uw tuinontwerpen en onderhoud met een piekfijn resultaat. Meer lezen

Geen gebruik
van pesticiden
Diensten
op maat
Onderhoudscontract
op jaarbasis (maaien en snoeien)
Dewalt
Stihl
Laski
Scantrax
EcoTech
Efco

[Nederlands nog niet beschikbaar]
Pour améliorer votre expérience sur notre site internet, nous utilisons des cookies. La poursuite de votre visite sur notre site vaut pour consentement du traitement de certaines données personnelles et de l'utilisation de ces cookies. Plus d'infos ici.

En savoir plus Continuer